Forøg dit kundenetværk og din omsætning ved hjælp af mobile stempelkort, loyalitetskort og/eller gavekort

Kunden i fokus

Fokus på kunden og kundens købsoplevelse har stor indflydelse på, om kunden vender tilbage til din butik. Som virksomhedsejer skal man derfor sørge for at give sine kunder den bedst mulige oplevelse, når kunderne besøger din butik. Med vores app, ZmartWallet, gør du dine kunders hverdag nemmere samtidig med, at du skaber tilbagevendende kunder.

Kundepleje

Alle kan lide at blive forkælet, og det kan dine kunder også. Med ZmartWallet bliver dine kunders liv en lille smule nemmere, da de ikke længere behøver at slæbe rundt på papirkort eller have dem til at fylde i hjemmet. Derudover vil de altid have deres kort lige ved hånden, da de fleste af os sjældent glemmer vores mobiler derhjemme. Dine kunder vil derfor altid have mulighed for at bruge deres rabatter, fordele, opspare stempler eller bruge et gavekort, sålænge de har deres mobiler med. ZmartWallet er gratis at bruge for dine kunder.

Kommunikér med dine kunder

ZmartWallet har flere vigtige features, som du kan bruge til at skabe et større og mere loyalt kundenetværk. Med ZmartWallet får dine kunder mulighed for at se forskellig information om din butik, finde dig på sociale medier, finde vej til din butik og komme i kontakt med dig via mail eller telefon. På den måde får du mulighed for at interagere med dine kunder via sociale medier og sende dem push-beskeder på mobilen. Med ZmartWallet får du mulighed for at sende dine kunder tilbud og opdateringer om nye varer og begivenheder. Med statistik, du modtager fra ZmartWallet, kan du målrette din kommunikation, så dine kunder får optimal udbytte af dine tilbud. Målrettet kommunikation, mener vi, er den bedste måde, hvorpå du får loyale kunder.

Brugervenlighed

ZmartWallet er brugervenlig både for dine kunder og dig eller dine ansatte. Vi sørger for, at det er nemt for dig at komme i gang med at bruge ZmartWallet. ZmartWallet kan bruges af virksomheder i alle størrelser og alle slags kunder. Det kræver kun, at dine kunder har en smartphone.

SIKKERHED

Du behøver ikke at bekymre dig om sikkerhed på ZmartWallet. Vi har sikret, at ZmartWallet er sikker at bruge både for dig og dine kunder. ZmartWallet er sikret, så dine kunders private informationer som mailadresse og telefonnummer ikke bliver delt med de forkerte. Vi har også sikret, at dine kort ikke kan blive oprettet uden din tilladelse, og at dine stempelkort ikke bliver misbrugt. ZmartWallet hostes på en 256-bit SSL-krypteret Windows 2012-server i eksternt datacenter og der bruges oAuth 2.0-tokenbaseret autorisation via Microsoft Azure Active Directory til log ind for dig og dine brugere.

Support

Hvis du ikke har et stempelkort, gavekort eller et loyalitetskort allerede, hjælper vi dig med at lave det. Når du er tilfreds med kortets udseende, uploader vi kortet i app'en, så dine kunder kan komme i gang med at bruge det. Faktisk det eneste, du skal gøre, er at hjælpe os med at fortælle dine kunder om ZmartWallet. For at du kan få optimal udbytte af ZmartWallet, laver vi et skilt til din butik, så dine kunder bliver opmærksomme på denne ekstra service. Skiltet skrædersyer vi, så det passer til resten af møblementet i din butik.