Om os

Vi elsker loyale kunder, og vi ved, at du også gør det. Derfor bygger vi platforme, hvor du og dine kunder kan mødes. Alle kan lide at blive forkælet, og loyale kunder vil gerne have noget tilgengæld for deres loyalitet. Med ZmartWallet bliver kunderne involveret og får både praktiske og økonomiske gevinster ved at bruge ZmartWallet. Du får til gengæld loyale kunder, der kommer igen og igen tilbage til din forretning.

Vi prioriterer vores kunder højt. Som vores kunde og samarbejdspartner vil vi gøre vores aller bedste for, at du og dine kunder får en god oplevelse med ZmartWallet. Vi yder både teknisk support og råd, om hvordan du optimalt udnytter gavekort, stempelkort og loyalitetskort.

Vi elsker vores arbejde, så derfor skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål og tager os tid til at mødes med vores kunder for at opbygge gode og udbytterige forhold.

Hos os samles udviklere, marketingstrateger, konceptudviklere og tekstforfattere om samme sag: at sætte kunden i fokus og udnytte hverdagsteknologien til formålet.

Alexander Steen

Lead backend developer

Kewin D Remeczki

Lead iOS developer

Martin Karlsen

Fullstack developer

Nicolai Guldbæk Holst

Lead android developer

Sinus Frank

Founder, CEO, CTO

Urs Kent

Founder